27 oktober 2020

Gratis houdingscheck

Een voorovergebogen houding? Slijtage in uw knie of heup? Of heeft u misschien balansproblemen?

 

Veel lichamelijke klachten zijn het gevolg van een verkeerde houding of een ongunstig beweegpatroon. Vaak zijn wij ons daar niet van bewust. Als specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag kan de oefentherapeut u begeleiden bij het doorbreken van dit patroon. In samenwerking met u wordt uw lichaamshouding onder de loep genomen en wordt u begeleid om uw lichaamshouding stap voor stap te verbeteren.

 

Niet alleen voor houdingsgerelateerde klachten kunt u terecht bij de oefentherapeut, ook bij onder andere balansproblematiek, artrose en bij de revalidatie van een nieuwe knie- of heupoperatie kan de oefentherapeut u helpen.

 

Daarom staat onze oefentherapeut van Fysiotherapie Oud Zuid, Pim van Dorland, graag voor u klaar tijdens het inloopspreekuur oefentherapie met gratis houdingscheck. Hiervoor is het niet nodig om een afspraak te maken.

 

Waar: Fysiotherapie Oud Zuid, Dovenetellaan 61

Wanneer: Vrijdag 30 oktober, tussen 11:00 en 12:00 uur

Kosten: Gratis

Eerdere nieuwsberichten

  • Revalidatie CoronapatiĆ«nten in de eerste lijn

    28 april 2020
    Revalidatie Coronapatiƫnten Fysiotherapie Oud zuid is een praktijk die altijd al een hoge mate van specialisatie heeft op het gebied van...
  • Open dag een groot succes!

    30 september 2019
    Fysiotherapie Oud Zuid, een begrip in de wijk. En dat al 20 jaar. Op zaterdag 21 september vierde Fysiotherapie Oud Zuid haar verjaardag met een...
  • Kinderfysiotherapie bij Fysio Oud Zuid

    5 juni 2019
    Kinderfysiotherapeut Marije verteld over haar bijzondere vak.
  • Hangende pubers

    18 april 2019
    Wat te doen bij houdingsproblemen bij jongeren. Wat zijn de oorzaken en wat de consequenties?