7 oktober 2020

Vacature Fysiotherapie Arnhem Zuid

Voor praktijk Fysiotherapie Arnhem Zuid, gevestigd aan de Middelgraaflaan 16 te Arnhem, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Heb je interesse neem dan contact met ons op! 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?  

 

Na een reorganisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige fysiotherapeut met brede interesse en ambitie.  We zoeken een ervaren paramedicus met goede communicatieve vaardigheden die het leuk vindt om te netwerken, deel uit te maken van een team en dit ook uit te dragen. Iemand met overzicht en organisatorische vaardigheden die niet bang is om contacten te leggen en te onderhouden. Er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen de praktijk.  

 

Affiniteit met de ouderenzorg is een vereiste. Ervaring met ouderen, artrose en/of longfysio zowel op locatie als aan huis is een pre.  

 

Wij bieden een baan voor 24 tot 32 uur, flexibele werktijden en een bijpassend salaris in een recent vernieuwde praktijk met ondersteuning in de administratie.  

 

Herken jij jezelf in dit profiel, neem dan contact op met Fysiotherapie Arnhem Zuid via info@beterfit.nl t.a.v. Marije Lentjes, of bel naar 026-3218705.  

Eerdere nieuwsberichten

 • Revalidatie CoronapatiĆ«nten in de eerste lijn

  28 april 2020
  Revalidatie Coronapatiƫnten Fysiotherapie Oud zuid is een praktijk die altijd al een hoge mate van specialisatie heeft op het gebied van...
 • Open dag een groot succes!

  30 september 2019
  Fysiotherapie Oud Zuid, een begrip in de wijk. En dat al 20 jaar. Op zaterdag 21 september vierde Fysiotherapie Oud Zuid haar verjaardag met een...
 • Kinderfysiotherapie bij Fysio Oud Zuid

  5 juni 2019
  Kinderfysiotherapeut Marije verteld over haar bijzondere vak.
 • Hangende pubers

  18 april 2019
  Wat te doen bij houdingsproblemen bij jongeren. Wat zijn de oorzaken en wat de consequenties?